Nieuws

Feestelijk openingsweekend.

Op vrijdag 10 januari wordt het Sportcomplex Dorper Esch officieel geopend door wethouder Brand. Deze bijeenkomst is alleen voor genodigden. Zaterdag 11 en zondag 12 januari Misschien heeft u al gesport in de mooi gerenoveerde sporthal of gezwommen in het splinternieuwe wedstrijdbad van Sportcomplex Dorper Esch. Het zal u dan niet ontgaan zijn dat er nog flink gebouwd werd aan de nieuwe entree, de lounge en het sportcafé. Dat behoort nu tot het …

Sportcomplex Dorper Esch is een modern, licht en open sportcomplex, waarin verschillende sporten beoefend kunnen worden. Met een eigentijdse sporthal, een groot wedstrijdbad en een gezellig sportcafé om elkaar te ontmoeten.

Sportcomplex Dorper Esch nodigt alle inwoners van de gemeente Dinkelland uit om in beweging te komen. In de vernieuwde sporthal zijn verschillende verenigingen en scholen uit onze gemeente actief. In het nieuwe wedstrijdbad en het warme bad geven wij zwemlessen aan jong en oud. Sportcomplex Dorper Esch is voor iedereen, van zaalsporten tot zwemlessen, van watersport tot recreatief bewegen.

Meer info? Neem dan contact met ons op. U vindt onze gegevens hieronder.