WAT KAN MEDICS360 VOOR JOUW SPORTPRESTATIE BETEKENEN?

UNIEKE SPORTZORGPROGRAMMA’S OP MAAT.

PREVENTIE

Tijd voor een complete analyse van jouw lichaam? Ons preventielab beschikt over camera’s die jou vanuit elke hoek en op elk moment in de gaten houden voor een scherpe analyse van jouw sportprestaties. De analyse is niet alleen geschikt als opstap richting testen en trainen, ook bij de preventie van blessures en groeigerelateerde klachten is het praktisch onmisbaar. Wij gaan tot onze uiterste om jou zo min mogelijk blessureleed te laten hebben.

REVALIDATIE

Niets is belangrijker dan een goed herstel na een ongeval, blessure of medische ingreep. Door middel van onze revalidatie fysiotherapie willen wij de belastbaarheid van jouw lichaam weer vergroten. Onder begeleiding van onze sportfysiotherapeuten werk jij aan jouw conditie, spierkracht, balans en coördinatie. Samen gaan we aan de slag in ons sportzorgcentrum waar je top(sport)service zult ervaren.

PERFORMANCE

Jouw limiet, dat is waar we naar op zoek zijn. Indoor beschikken wij over top-of-the-line apparatuur om jou verantwoord te trainen. Outdoor beschikken wij over de nodige faciliteiten. Door de samenwerking met BSCUnisson kunnen we gebruik maken van een kunstgrasveld en de hardloopbaan om ook daar de limiet op te kunnen zoeken. Kortom: ‘hard work beats talent when talent doesn’t work hard’.

THERAPIE, TRAINING EN ANALYSE OP Z’N BEST.

onze partner FysioMedics

therapie

Monitoring

Analyse

Lees meer
MOTORISCHE ONTWIKKELING

Kidsscreening

Lees meer

ALLES OVER ONS SPORTZORGCENTRUM

Nieuws en blog

Start EN-TRACK Cirkel.

In September starten we weer met onze circuittraining de EN-TRACK Cirkel op de woensdagmorgen en vrijdagmorgen van09.00 – 10.00 u in Enschede. …

Plyometrie training

Nieuwe TRX Plyoboxen zijn binnen. Stapelbaar en in verschillende maten. We kunnen gaan starten met Plyometrie training in onze fysiotherapie praktijk in …

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.

GRATIS EN VRIJ TOEGANKELIJK

SPORTSPREEKUUR

Het Medics360 inloopspreekuur vindt plaats op onze locatie op het sportcomplex De Zweede Boekelosestraat 275 in Enschede. Je kan tijdens de aangegeven tijdstip zo binnenlopen bij voor een gratis screening en bijpassend advies. Natuurlijk geven wij ook antwoord op al jouw vragen. Na de screening is het mogelijk om te starten met een sportzorgprogramma die bij jou past.

Direct inzicht in je klacht & persoonlijk zorgadvies

Maandag: 18.30 - 19.30 uur
  • tekst inhoud

    test

Wij staan voor u klaar

ONS TEAM

JEROEN HENDRIKS

(SPORT) FYSIOTHERAPEUT, SHOCKWAVE THERAPEUT, MULLIGAN MANUELE THERAPIE, VOETBAL, GOLF

Bekijk meer
LIA VAN LOENEN

FYSIOTHERAPEUT, MASTER SPORTFYSIOTHERAPEUT I.O, SHOCKWAVE THERAPEUT, RUNNINGEXPERT, HOCKEY, HARDLOPEN

Bekijk meer
BERTJAN WOERING

(SPORT) FYSIOTHERAPEUT, SHOCKWAVE THERAPEUT, ECHOGRAFIST, FMS PRO MEMBER, VOLLEYBAL, TENNIS

Bekijk meer
MAAIKE STEGGINK

FYSIOTHERAPEUT, SHOCKWAVE THERAPEUT, ECHOGRAFIST, SPORTANALYSE, TENNIS, VOETBAL

Bekijk meer
STEFAN POL

FYSIOTHERAPEUT, MASTER MANUEEL THERAPEUT I.O, SHOCK WAVE THERAPEUT, NASM PERSONAL TRAINER, FITNESS, VOETBAL

Bekijk meer
JESSE WIEFKERS

FYSIOTHERAPEUT, HERSTELTRAINING, KNVB 0-14

Bekijk meer

GEEN TIJD OM BIJ ONS LANGS TE KOMEN?

STEL ONLINE JE VRAAG

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen tijdens een inloopspreekuur, maar heb je wel vragen over je gezondheid, fitheid of blessures? Maak dan gebruik van het Medics360 e-consult voor begeleiding op afstand. Je krijgt hierbij antwoord op al jouw vragen. Als wij het toch belangrijk vinden dat je bij ons langs komt kan je direct een afspraak maken tijdens het e-consult. Op deze manier werken we samen aan een oplossing op maat.

Econsult aanvragen

DIRECT ANTWOORD?

Je kunt je vraag ook whatsappen! Voeg het nummer 06 - 226 952 30 toe aan je contacten en neem direct contact met ons op! (van 8.30 tot 18.00 uur zijn wij bereikbaar)