i-Form – de innovatie op afdichtingsband

i-Form is bijzonder geschikt als flexibele afdichtingsband voor dak- en geveltoepassingen

afdichtingsband zwart
i-Form afdichtingsband zwart

De flexibele afdichtingsband van i-Form is op basis van EPDM rubber. Het is multifunctioneel en speciaal ontworpen voor verschillende dak- en geveltoepassingen. Deze EPDM loodslabben (loodvervanger) zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld dakdoorvoeren, dak renovatie en waterkeringen.

i-Form is opgebouwd uit 3 lagen, bestaande uit een EPDM rubberen toplaag, een tussenlaag van speciaal aluminium strekmetaal en nog een onderlaag van EPDM rubber en voorzien van beschermfolie.

Door de speciale materiaal samenstelling heeft i-Form meerdere specifieke eigenschappen en voordelen.

vormvast 
& flexibel
licht in 
gewicht
veilig voor mens & milieu
watertight & 
self heeling

100% recyclebaar

Waterkering zonder lood –

hét alternatief op bouwlood en loodslabben

Bouwlood (ook wel bladlood of loodslabben genoemd) wordt al jaren gebruikt in de bouw als waterkering. Meestal betreft het de ?????? van verschillende materialen op elkaar. Denk hierbij aan afdichtingsband voor de muur op een kozijn, dak (dakdoorvoeren) of raam.

Bouwlood wordt met name aan de buitenzijde van een gebouw gebruikt. Zoals de naam al zegt werd er voor deze toepassing gekozen voor lood als materiaal. Met de opkomst van moderne materialen zijn er betere alternatieven beschikbaar die een langere levensduur hebben en vaak in de aanschaf ook veel voordeliger zijn. Met i-Form heeft u een hoogwaardig alternatief op basis van EPDM rubber.

i-Form is het alternatief voor bouwlood en loodslabben, met alle voordelen van onze EPDM-kwaliteit. Het is een lichtgewicht materiaal, geleverd op rollen, zodat u snel vele meters kunt maken en dus een aanzienlijke besparing op arbeidskosten kunt realiseren.

i-Form is een composiet van EPDM-strips met strekmetaalversterking. Dit strekmetaal maakt het mogelijk om het in vrijwel elke vorm te slaan of te buigen. U kunt onze afdichtingsband op vrijwel elke ondergrond bevestigen, het heeft een uitzonderlijk lange levensduur, is zeer milieuvriendelijk, het is water- en winddicht, blijft flexibel en lekt niet uit.