WAT KAN FYSIOMEDICS VOOR JOUW GEZONDHEID BETEKENEN?

FYSIOTHERAPIE EN SPORTZORG OP Z’N BEST!

PREVENTIE

Tijd voor een complete analyse van jouw lichaam? Ons preventielab beschikt over camera’s die jou vanuit elke hoek en op elk moment in de gaten houden voor een scherpe analyse van jouw sportprestaties. De analyse is niet alleen geschikt als opstap richting testen en trainen, ook bij de preventie van blessures en groeigerelateerde klachten is het praktisch onmisbaar. Wij gaan tot onze uiterste om jou zo min mogelijk blessureleed te laten hebben.

Meer informatie

REVALIDATIE

Niets is belangrijker dan een goed herstel na een ongeval, blessure of medische ingreep. Door middel van onze revalidatie fysiotherapie willen wij de belastbaarheid van jouw lichaam weer vergroten. Onder begeleiding van onze sportfysiotherapeuten werk jij aan jouw conditie, spierkracht, balans en coördinatie. Samen gaan we aan de slag in ons sportzorgcentrum waar je top(sport)service zult ervaren.

Meer informatie

PERFORMANCE

Jouw limiet, dat is waar we naar op zoek zijn. Indoor beschikken wij over top-of-the-line apparatuur om jou verantwoord te trainen. Outdoor beschikken wij over de nodige faciliteiten. Door de samenwerking met BSCUnisson kunnen we gebruik maken van een kunstgrasveld en de hardloopbaan om ook daar de limiet op te kunnen zoeken. Kortom: ‘hard work beats talent when talent doesn’t work hard’.

Meer informatie

FYSIOTHERAPIE IN ENSCHEDE

Bij FysioMedics ervaar je altijd top (sport)service. Of het nou gaat om reguliere fysiotherapie, sportfysiotherapie of een revalidatie. Met onze drie vestigingen, deskundige personeel en professionele apparatuur zijn we in staat om jou van je blessure of klacht af te helpen! We vinden het niet alleen belangrijk om een klacht te verhelpen, maar ook om deze in de toekomst te voorkomen. Naast het verhelpen van blessures helpen we je ook graag om jouw sportprestaties naar een hoger niveau te tillen.
 • Super goed geholpen tijdens mijn rug-blessure. Vanuit deze blessure ben ik in het hardloop-groepje gekomen.

  Ginny

 • Tijdens de voetbal blessure van onze zoon zijn wij super begeleid. Een aanrader. Dank hiervoor.

  Petra

 • Na mijn schouderoperatie ben ik geweldig goed geholpen en het is er ook nog eens super gezellig!!

  Sandra

 • Shock wave therapie was De oplossing. Gelukkig van m’n tennis-en golfarm af, heel erg bedankt!

  Wiebe

 • Aanrader voor wie op zoek is naar professionele fysiotherapie, goede (sport) begeleiding en een gezellige sfeer. Blij met jullie! Ga zo door

  Joline

 • Op aanraden bij FysioMedics mijn revalidatie voorste kruisband gedaan. Geweldig verlopen, ik voetbal weer. Experts op dit gebied. Bedankt!

  Eric

GEEN TIJD OM BIJ ONS LANGS TE KOMEN?

E-CONSULT

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen tijdens een inloopspreekuur, maar heb je wel vragen over pijn, fitheid of blessures? Maak dan gebruik van het FysioMedics e-consult. Je krijgt hierbij antwoord op al jouw vragen. Als wij het toch belangrijk vinden dat je in een van de vestigingen langs komt kan je direct een afspraak maken tijdens het e-consult. Op deze manier werken we samen aan een oplossing op maat.

Econsult aanvragen

DIRECT ANTWOORD?

Je kunt je vraag ook whatsappen! Voeg het nummer 06 - 226 952 30 toe aan je contacten en neem direct contact met ons op! (van 8.30 tot 18.00 uur zijn wij bereikbaar)

JE ERVAART TOP (SPORT) SERVICE!

ONS TEAM

JEROEN HENDRIKS

(SPORT) FYSIOTHERAPEUT, SHOCKWAVE THERAPEUT, MULLIGAN MANUELE THERAPIE, VOETBAL, GOLF

LIA VAN LOENEN

FYSIOTHERAPEUT, SPORTFYSIOTHERAPEUT (MSC), SHOCKWAVE THERAPEUT, RUNNINGEXPERT, HOCKEY, HARDLOPEN

BERTJAN WOERING

(SPORT) FYSIOTHERAPEUT, SHOCKWAVE THERAPEUT, ECHOGRAFIST, FMS PRO MEMBER, VOLLEYBAL, TENNIS

MAAIKE STEGGINK

FYSIOTHERAPEUT, SHOCKWAVE THERAPEUT, EPTE THERAPEUT, ECHOGRAFIST, SPORTANALYSE, TENNIS, VOETBAL

MICHAELA VERSTEEG

FITNESS COACH, SPORTMASSEUR, FITNESS

Stefan Pol

FYSIOTHERAPEUT, MANUEEL THERAPEUT MSC I.O, NASM PERSONAL TRAINER, KRACHTTRAINING, VOETBAL

MARIJKE DROST

FYSIOTHERAPEUT, SHOCKWAVE THERAPEUT, EPTE THERAPEUT, SPORTANALYSE, TENNIS, BASKETBAL

JESSE WIEFKERS

FYSIOTHERAPEUT, HERSTELTRAINER, TEVENS WERKZAAM BIJ DE KNVB

KISHAN BASAW

FYSIOTHERAPEUT, MSC SPORTFYSIOTHERAPEUT I.O. VOETBAL

Nieuws